Motionsrum vinter 2016/2017

24. oktober 2016 19:25 , af Annie Kaalby

Nogle medlemmer er flittige brugere af motionsrummet både sommer og vinter, men for de allerfleste er det en aktivitet i de mørke vintermåneder. I princippet er motionsrummet åbent for brug alle døgnets 24 timer.

Vi har tidligere opfordret alle, som ønsker at være på et fast træningshold, til at melde sig. Ud fra de tilbagemeldinger vi fik, har vi etableret nogle faste hold. Der er fortsat gode muligheder for at blive reserve på SPP holdene og få en sms når der er en ledig plads. Ønsker du at være reserve send mail til formand@egaarosport.dk.

Faste hold starter op i ugen efter standerstrygning – dvs. nedenstående er gældende 31. oktober. Af nedenstående skema fremgår det hvornår der er faste hold i motionsrummet.

Faste hold i motionsrummet - vinter 2016/2017

Kl.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

17-18

SPP1

SPP3

SPP5

SPP6

18-19

Hold 1

SPP4

 

 

19-20

 

 

 

 

20-21

SPP2

Hold 2

 

 

 

I de tidsrum der er faste hold har de førsteretten til rummet. Vil du gerne træne samtidig må du derfor lige spørge holdet om det er ok du træner i den anden ende af lokalet.

Når du bruger motionsrummet er der nogle få regler som skal overholdes – se reglerne her

Al aktivitet i motionsrummet skal registreres i rokort.dk: Bruger du kajak- eller ro-ergometer vælger du det aktuelle ergometer under <båd> og under <rute> vælger du Motion Ergometer – som er allernederst i dropdown menu + du angiver antal roede km. Cirkeltræner du og bruger redskaberne vælger du motionsrum redskaber under <båd> og motion redskaber under <rute>.

Vi bruger registreringer til at dokumentere vores aktiviteter når der skal søges tilskud hos kommunen + til at vurdere hvad der skal udskiftes.