Motionsrum vinter 2017 – 2018

25. september 2017 17:53 , af Annie Kaalby

Vores motionsrum er åbent 24 timer i døgnet året rundt. Nu nærmer vintertiden, hvor i hvert fald det arbejdende folk ikke har de store muligheder for at komme på vandet til hverdag og det betyder aktiviteterne i motionsrummet øges. Mange har det fint med at smutte forbi og træne når det passer ind i hverdagen og det skal de bare fortsætte med.

Andre har nemmest ved at komme afsted hvis de ved der er nogen som venter på dem. For jer der tilhører den sidste gruppe er der nu, i lighed med tidligere år, mulighed for at komme på træningshold. I kan enten selv oprette et hold (8-10 personer er max i rummet samtidig) eller I kan melde jer til et af de Sved På Panden (SPP) hold der er etableret. SPP er i princippet spinning på ro-ergometre.

Det kræver ingen forkundskaber at være på SPP hold, men belært af erfaringer fra tidligere år vil vi sige at du skal kunne komme mindst 2 ud af 3 gange for at optage plads på et fast hold. Kan du ikke overholde det kan du melde dig som reserve på et eller flere hold, hvilket betyder du får en sms når der er et afbud.

Der er pt følgende SPP hold som der er pladser på:

  • Mandage kl. 17-18
  • Mandage kl. 20-21 (1 plads)
  • Tirsdage kl. 17-18
  • Tirsdage kl. 18-19
  • Torsdage kl. 17-18

Du tilmelder SPP hold dig ved at sende en mail til formand@egaarosport.dk senest d. 10. oktober, med angivelse af navn + det/de hold du vil på i prioriteret rækkefølge.

Er i en gruppe medlemmer som selv vil etablerer træningshold skal ønsker herom med angivelse ønsket tid + navn på alle deltagere også sendes formand@egaarosport.dk senest 10. oktober.

Pladser på både SPP hold og egne hold tildeles i den rækkefølge mails herom modtages. Vær opmærksom på at for at tilgodese så mange som muligt, kan ingen medlemmer kan være på 2 faste hold. SPP betragtes også som fast hold.

Vi starter faste hold + SPP op i uge 44. Info om hvornår der er hold i motionsrummet sendes ud til alle senest uge 43.

 

På bestyrelsens vegne

Annie