Egå Rosport er fortsat helt lukket (læs gerne hele nyheden:-)

7. april 2020 11:53 , af Jakob Thinggaard

Kære medlemmer i Egå Rosport,

Hermed en opdatering på den midlertidige lukning af Egå Rosport fra Klubbens bestyrelse.

Bestyrelsen mødes i disse dage via tlf. møder én gang om ugen og følger situation tæt - og hold da op hvor er det hårdt uge efter uge, at skulle fastholde en lukning af vores fantastiske ro- og kajak fællesskab.

Udsigten til en total åbning af Egå Rosport er ikke ligefrem blevet bedre efter seneste udmeldinger om, at foreninger generelt i DK fortsat er lukkede indtil d. 10 Maj, samt at forsamlingsforbuddet gælder fortsat.

Når det så er sagt, så er der tegn på at "nogle" sportsforeninger under meget skærpede forhold, så som golfklubber og kajakklubber, kan holde forsigtigt åbent, også selvom samfundet som helhed er lukket ned.

Det kigger vi pt. meget opmærksomt på i Bestyrelsen, og hvis vi når til et punkt, hvor det virker forsvarligt, og forbundene for øvrigt bakker op, så vil vi også åbne forsigtigt op, for de aktiviteter, der giver mening.

Pt. er vi dog ikke klar til hverken at åbne helt eller delvist op for kajak og/eller robåds roning - men bestyrelsen mødes igen d. 16 April, og herefter "kan" der komme en opdateret udmelding fra bestyrelsen.

Hensigten vil til enhver tid være at tilgodese så mange medlemmers interesser som overhovedet muligt - hvis der måtte blive tale om en forsigtig genåbning inden d. 10 Maj.

Indtil da er Egå Rosport "DESVÆRRE" fortsat lukket helt ned for alt aktivitet - undtagen gulvafhøvling og komfurudskiftning:-) som det jo omvendt er super skønt at få gjort her og nu.

Hvis nogle medlemmer ligger inde med nogle gode og kreative ideér til, hvordan kajak og robåds-roning kunne foregå under sikre "corona" forhold, så fremsend gerne til bestyrelsen inden d. 16 April.

Som kasseren også har meldt ud er kontingentet uændret for 2020 - det handler om, at vi også skal have en klub efter corona krisen. Vi vil dog i bestyrelsen se på, om der f.eks. afholdes et arrangement senere på året, som klubben sponsorer - når vi er ude på den anden side, og har fuldt overblik over situationen.

Igen - tak for alles forståelse, tålmodighed og gode input, det er en mega svær tid vi står i på alle fronter, men lad os holde hovedet højt og håbe på en masse gode dage på vandet inden alt for længe.

Mvh

Bestyrelsen