Pressemeddelelse: Egå Rosport får støtte til anskaffelse af ny 4-åres inrigger

29. september 2018 09:03 , af Michael Sørensen

Egå Rosport har fået 250.000 kr. fra Nordea-fonden til indkøb af ny 4-åres inrigger, der vil bidrage til fortsat livlig ro aktivitet langs kysten i Århusbugten.

 

Med 250.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens kystpulje kan Egå Rosport nu anskaffe en ny 4-åres inrigger, der har været længe ønsket.

Formand Jakob Thinggaard fra Egå Rosport glæder sig især over:

”at vi nu kan sende "Fru Jensen" på pension - klubbens ældste inrigger, der er slidt op efter over 40 års tro tjeneste på bugten. Samtidig glæder vi os til at fejre nyanskaffelsen netop i 2019, hvor Egå Rosport har 50 års jubilæum den 28. maj”

Med nyanskaffelsen håber Egå Rosport at kunne opretholde det høje aktivitetsniveau og sikre rosportens tilstedeværelse i Egå også i de kommende 50 år.

”Egå Rosports målsætning er at tilbyde ro aktiviteter for alle aldersgrupper. Der er fokus på at vort materiel skal have en høj standard og sikkerheden går vi ikke på kompromis med. Egå Rosport skal være et rart sted at komme for alle medlemmer, hvor vi kan være sammen om en motionsform, der er både hyggelig og effektiv. Rosporten er meget populær blandt områdets beboere, som bruger klubben som samlingssted. Og specielt 4-åres inriggere er populære blandt alle vore roere”, udtaler Egå Rosports rochef, Lone Hansen.

 

50 mio. kr. til kystaktiviteter

Egå Rosport har modtaget 250.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens kystpulje på 50 mio. kr., der uddeles til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet langs landets kyster.

”Kysten er klar, og vi er glade for, at Egå Rosport vil være med til at skabe stærke fællesskaber ved Århusbugtens kyst” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Kystpuljen havde ansøgningsfrist 10. juli 2018, og i alt forventes cirka 100 aktivitetsskabende projekter fra hele landet at få støtte fra Nordea-fondens kystpulje. 

 

 

 

Kontakt


 Egå Rosport
 Formand Jakob Thinggaard
 formand@egaarosport.dk
 3023 0746

 

 Nordea-fonden

 Kommunikationschef Tine Wickers
 tw@nordeafonden.dk
 4070 3784

 

Om Nordea-fonden


  • Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler fonden ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.
  • Med kystpuljen uddeles i 2018 50 mio. kr. til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet langs landets kyster. Projekterne støttes med mellem 100.000 kr. og 1.000.000 kr. og foreninger, selvejende institutioner og kommuner m.fl. kunne søge puljen med ansøgningsfrist 10. juli 2018.